Evangelisatie

evangelisatieOnze visie op evangelisatie is een hele eenvoudige: Evangeliseren, de blijde boodschap van Jezus Christus brengen, doe je met de hele gemeente vanuit een gezamenlijke gerichtheid op Jezus, het hoofd van de gemeente. Gevoed vanuit de gemeente gaat het in essentie om de wijze waarop ieder individueel gemeentelid zijn of haar “Christen zijn” door woord en daad kenbaar maakt in de wereld. Vanuit de nieuwe levenswandel met Jezus Christus (Efeze 4 vers 20: Maar gij geheel anders: gij hebt Christus leren kennen) - de levende relatie met God - ontstaan relaties met anderen die Christus nog niet kennen en mogen wij laten zien wie Jezus in ons leven is. Op deze zien we in de wereld om ons heen dat mensen nieuwsgierig worden en interesse tonen voor het geloof en ontstaat op een hele natuurlijke en geestelijk gezonde wijze groei in de gemeente.

Huizen voor India

Samen bouwen we een kerk, school en artsenpost in één van de armste gebieden van India (De finale, 17 januari 2018)

Zendingsdoelen

Betrokken bij de Zending

Als Christengemeente Huizen zien we de aandacht voor zending in de gemeente als een Bijbelse opdracht. Hierbij willen we doelen ondersteunen die er ofwel op gericht zijn denken aan enerzijds aan om anderen de goede boodschap te vertellen (Matt. 28:19-20) dan wel gericht zijn  op het omzien naar hen die minder hebben dan wij (Jac. 1:27).
In de gemeente streven we  naar actieve betrokkenheid bij Zending door iedereen, zowel volwassenen als kinderen.  En deze betrokkenheid gaat verder dan onze materiële giften, maar blijkt ook uit de persoonlijke band die we met onze zendingsprojecten willen opbouwen en de ondersteuning die we willen geven door ons gebed.  Het zendingswerk in de gemeente is opgebouwd rondom 7 Zendingsprojecten. Deze projecten passen en ondersteunen de visie van de gemeente. Ook de kinderkerk heeft een specifiek zendingsproject wat zij ondersteunt.

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

kinderkerk

Kinderkerk

zending front

Zending

Contact Info

Christengemeente Huizen
Plecht 1
1276 HG Huizen

Postbus 3029
1270 EA Huizen

Privacyverklaring

Privacy verklaring